Олардың бұл қадамға баруына кейбір өндірушілердің тұздықтарының құрамында алкоголь бары себеп болып отыр.
Лабораториялық зерттеулер нәтижесі көрсеткендей, соя тұздығының құрамында 2 пайыз спирт болатыны дәлелденген. Ол бидай крахмалдарының ферментацияға түсуі барысында пайда болатын көрінеді.
Соңғы жаңалықтар
"Ұяты болса төртіншіден тоқтайтын шығар": Мөлдір Әуелбекованың тұрмысқа шыққалы жатқаны рас па
Жаңалықтар
18 Сәуiр
"Сүрінген жолыңмен жүре бер көзі ашық вахавис": Мөлдір Анарбаева су тасқынын тоқтататын ырымды жасаған әжейді қолдады
Жаңалықтар
18 Сәуiр
"Жау жағадан алғанда, бөрі етектен тартады": Су тасқыны кезінде әуе компаниялары пайда тауып жатыр ма?
Жаңалықтар
18 Сәуiр
"Қазақтың басына күн туғанда неге үнсіз қалдыңдар, түрік кардашлар" - Сәуле Әбілдаханқызы
Жаңалықтар
18 Сәуiр
"Дөнерге ақша талап еткен": Ақтөбеде мектеп оқушысы әлімжеттік құрбаны болды
Жаңалықтар
18 Сәуiр
«Бишімбаев күте тұр» деді: Байжанов Нүкеноваға неге дереу жедел жәрдем шақырмағанын түсіндірді
Жаңалықтар
18 Сәуiр
50-ден аса басшы сыбайлас жемқорлық жасады деген күдікке ілінген - Антикор
Жаңалықтар
18 Сәуiр
Су тасқыны кезінде миллиондаған ақшаға бәйге өткізбек болған Атыраулықтардың басы дауға қалды
Жаңалықтар
18 Сәуiр
Соғыс ардагерлеріне - 2 миллион теңге
Жаңалықтар
18 Сәуiр
Депутат діни неке туралы: "Бұл - заңсыз нәрсе"
Жаңалықтар
18 Сәуiр